Detay Paftaları – Mihrap

Yeni Pınar Köyü Camii Rölöve projesi detaylar paftaları, Camii’nin mevcut rölöve projesinin detay paftalarıdır.

MİHRAP

Başlığımız diğer paftaları içeren çizimlerin yayınlanması ile birlikte sürekli güncellenecektir.

Saygılarımla, #ZA

Detay Paftaları – Mihrap” üzerine 31 yorum

  1. selamün aleyküm. bu tip bir paylaşımı uzun zamandır arıyordum. köyümüzde bununan caminin mihrap etrafına (burada da paylaştığınız) ayet-ül kürsi’yi kıl testeresi ile yazmak istiyorum. sizden ricam. 3 parça olan bu şablonu daha yüksek çözünürlükte fatihkirtasiye@hotmail.com e-posta adresine yollar mısınız ya da buradaki planları daha yüksek çözünürlükteki resimler ile değiştirir misiniz? böylece başka hayırseverlere de faydanız olacağını umuyorum.

    1. en kısa zamanda isteğiniz karşılanacaktır. eğer bir hayır işi varsa tabiki bizimde katkımızın olmasından gurur duyarız. hayırlı bayramlar.

  2. Ziya Bey iyi günler,

    İzmir ili Menderes ilçesinde dedemizin adına bir cami yaptırmaktayız. Kısmet olursa Kurban Bayramında açılış yapmayı planlıyoruz.
    Sizin çalışmalarınıza internette rastladım. Camimizin mihrabında cam üzerine kumlama çalışması yaptırmak istiyoruz. Ancak bir türlü DWG formatında HZ. ALLAH VE HZ. MUHAMMED lafızlarını bulamıyorum. Sanırım siz Yeni Pınar Köyü Camii’nde böyle bir çalışma yapmışsınız.
    Hz. Allah Lafzı , Hz. Muhammed Lafzı ve Arapça ayet yazılı levhaların DWG formatlarını bize temin etme konusunda bize yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir oluruz.

    Saygılarımla,

    egefeninsaat@yahoo.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

    1. Merhabalar,
      Öncelikle Selamın aleyküm. Tabiki katkıda bulunmak benim için ayrı bir mutluluk olur. Lafızların ve Ayetlerin dwg dosyalarını gün içerisinde size göndereceğim.

  3. ziya bey, selamün aleyküm. burdurun bucak ilçesine yapacak olduğumuz cami için mimber mihrap ve kürsü projesi ihtiyacımız var dwg formatında. işin güzel olması için projeli yapmak istiyoruz. elimizde bize yol gösterici bir proje olursa hem işimiz hızlı hemde ustamıza derdimizi daha rahat anlatırız düşüncesindeyiz. harcanacak olan bunca hayır paralarının doğru bir şekilde kullanabilmemiz için bize yardımcı olursanız sevinir ve gerçekten güzel bir hayır bırakabilirsiniz arkanızda.
    yapacak ve yapmış olduğunuz hayırlar için Allah sizden razı olsun. projeleri sari.mehmet.ali@gmail.com adresime mail olarak gönderirseniz sevinirim. kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    1. Ve aleyküm selam Mehmet bey,
      Bayram nedeni ile Türkiye’de olduğum için geç yazıyorum. Yapmayı düşündüğünüz camii Mihrap, Minber ve Vaaz Kürsüsü malzemesi ne olacak. Taş mı? Mermer mi? Ahşap mı? bunları bana bildirirseniz daha kolay yardımcı olayım inşaallah. ziyaslan.mimar@gmail.com veya ziyaslan-mimar@hotmail.com mail adreslerime bilgi verebilirsiniz.

      Saygılarımla,
      Ziya Aslan

  4. Sevgili dostlar,

    Yayınladığım çizim bir camii projesine ait olduğu için bu tür paylaşımları ticari olarak yapmıyorum. Sizlerden de aynı özeni göstermenizi rica ediyorum. Lütfen eğer camii projesi çiziyorsanız talep ediniz. Eğer rölöve-restorasyon projesi ile ilgili sorularınız olursa bu konudaki yardımcı olmaya tabiki çalışırım. Ben aynı zamanda
    http://www.eserdoktoru.com
    http://www.restorasyonforum.com
    sitesi yazarıyım. Eski eserlerle ilgili problemlerinizi bu adresler üzerinden temin edemezseniz. Kişisel olarak elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalışırım.

    Saygılarımla,

  5. Arkadaşlar selamun aleyküm,

    öncelikle benden proje talebinde bulundan dostlarımdan ricam. Lütfen son yayınladığım yazıyı okusun.

    Saygılarımla,

  6. öğtenciyim mescid projesi yapmamızı isteti hocamız çini mihrap görünüşünüzdeki ayeti kullanmak istiyorum eğerki gönderibilirseniz çok sevinirim teşekkürler.ahmetcankosar@gmail.com

    1. dosyayı kaybettim ziyabey tekrar gönderme imkanınız varmı kullandığım projemde hocam cok beğenmişti tekrar kullanmak icin aradım bulamadım.

  7. Ziya bey,
    Selamun aleyküm.Hayırlı akşamlar.
    Denizli merkezde 10 yıla yakın ahşap cnc kesim işi yapmaktayım.Babadağın bir köyünde cami işni hayır amaçlı üstlendim.fakat elimizde mihrap kısmındaki arapça ayet yazılarının dwg si olmadıgından işleyemedik.sizden ricam bu hayır işindede emeğiniz olsun.bize bunu dwg olarak verebilirmisiniz.Allah razı olsun.hayırlı akşamlar.

  8. Selamün aleyküm verahmetullah veberakatühü Ben bir öğrenciyim bu projedeki detaylar çok güzel olmuş bana örnek olarak kullanmak üzere dwg formatında atar mısınız.

  9. selemun aleykum bir cami projesi için dwg ortamında AYET’EL KÜRSİ LAZIM MİHRAP için EĞER MUMKUNSE sedat145331983@hotmailcom
    adresıne yollayabilirmisiniz.hayırlı aksamlar

  10. Selamünaleyküm. Ziya bey, çalışmalarınızdan ötürü tebrik ederim. Sizden bir ricam olacak. Ben Sinop ta imam hatiplik görevi ifa etmekteyim. Görev yaptığım camiinin mihrabını ahşap yakma usulüyle yapmak istiyorum. Acaba ayet şablonlarınızı yüksek çözünürlükte gönderebilir misiniz.

  11. Selamun Aleyküm Ziya Bey,

    Ben Fatih Dogru, Almanyada bulunan ve insaati bitmek üzere Erlensee de ,,Fatih” Camisinin MIHRAP bölümünün yazi islerini hayir amacli üstlenmek istiyorum fakat MIHRAP kisimindaki Arapca Ayet yazilarini bulamadim sizden ricam ve bir hayir icin DWG veya Corel ile Vectör calisan resimleri rica edebilirmiyim yazilar lazer ile kesilecek.
    ben mail adresim dogrulaz@msn.com

    selamlar
    Fatih

    1. Fatih bey,

      Camii’nin uygulama fotograflari bana geldi. Tesekkur ederim. Elinize saglik Allah yaptiginiz hayri kabul buyursun insallah. Bizim de katkimiz bulunduysa ne mutlu 🙂

      Saygilarimla,
      ZArifoglu

  12. hocam muhteşemsiniz bu mihrap ayetlerini pdf olarak atmanız mümkünmü e postaya yabancı bir ülkede mihrap çalışması olacak katkıda bulunursanız seviniriz

    1. Fuat bey merhaba,

      Pandemi surecine denk geldigi icin cok fazla ilgilenemedim blog ile. Keske mail olarak bana yazsaydiniz daha hizli olurdu. uzerinden 1 yil gecmis sanirim artik ihtiyaciniz yoktur.

  13. hocam emeğinize sağlık bu mihrap ayetlerini vektör olarak atmanız mümkünmü e postaya küçük bi mescit için mihrap çalışması olacak katkıda bulunursanız sevaba girersiniz
    noktaozalitnizip@gmail.com

    1. Ibrahim bey,

      Ticari bir calisma degilse tabiki paylasirim. Gonulluluk esasina dayali dini yapilar icin ucret talep etmiyorum fakat ticari bir calisma ise ve gelir elde ediyor iseniz ucreti mukabilinde paylasabilirim.

  14. selamun aleyküm ziya bey. bir camimiz var mihrabına bu ayetel kürsüyü yazdırmak istedim. hangi kesimciye gitiysem illaki çizim istediler. kendileri çizersede yüklü maliyetler istediler. burda paylaşım yapmışsınız. benimlede paylaşırmısınız çizimleri. mahmuttkucuk@gmail.com

Yorum bırakın